Accu voor iedere motor

Wanneer je in het bezit bent van een motorfiets, wil je deze natuurlijk altijd kunnen pakken wanneer je zin hebt in een ritje. Niets is dan vervelender als blijkt dat je motor niet wil starten door een falende accu. Dit kan komen doordat de motoraccu leeg is of omdat deze aan het einde van zijn latijn is. Een accu is een essentieel onderdeel van je motorfiets, want zonder stroom kan de motor niet meer op eigen kracht starten...

Maar hoe werkt een accu?

Dit kunnen we ontzettend technisch maken, maar wij prefereren een simpele uitleg: een accu bestaat uit cellen. Deze cellen hebben een plus- en een minpool. Door de (vloeibare) stoffen in en rondom de cellen ontstaat er een chemische reactie wanneer deze in contact komen met de plus- en minpool en dan ontstaat er elektriciteit. Kortom, chemie in combinatie met een beetje magie zorgen ervoor dat jij je motor kunt starten.

De juiste motoraccu voor jouw motor kopen

Het hebben van de geschikte accu voor jouw motorfiets is erg belangrijk. Is het niet om de motor technisch niet te beschadigen, is het wel omdat sommige motoraccu’s simpelweg fysiek niet in jouw motor passen. Omdat je op deze pagina bent beland, gaan we er stiekem vanuit dat je op zoek bent naar een accu en dat je door het grote aanbod door de bomen het bos niet meer ziet. Geen ramp, we gaan je helpen bij het vinden van de juiste accu voor jouw motor!
In de accu zoekmachine op de homepage van motorstroom.nl kun je met een paar eenvoudige stappen de accu’s vinden die voor jouw motor relevant zijn. Met het invullen van het merk, het type en het bouwjaar van de motorfiets komen we al een heel eind. In de meeste gevallen zullen er meerdere accu’s geschikt zijn voor jouw motor, dit komt omdat we meerdere merken in ons assortiment hebben zoals Yuasa, Exide en Fulbat. We staan 100% achter de kwaliteit van deze merken en goedkope imitatiemerken zul je bij ons niet vinden. Wij vinden dat iedere motor een goede accu verdient en vinden dat iedere klant zorgeloos van zijn aankoop moet kunnen genieten.
Er zijn ook nog verschillende soorten accu's: Lithium-ion, Gel, AGM, SLA en MF. Ieder type heeft zijn eigen eigenschappen. Iedere accu heeft een beschrijving waarin je kunt zien wat deze eigenschappen inhouden. Kom je er nog steeds niet uit? Geen nood, bel gerust onze specialisten op +31 73 200 80 29 of stuur ons een mail met de vraag naar [email protected].

Waarom jouw accu bij Motorstroom kopen?

Een motoraccu koop je snel en voordelig bij Motorstroom. Met een grote assortiment vind je altijd een ideale accu voor jouw motor. Er zitten namelijk 82 motormerken in onze database, dus de kans is groot dat jouw motorfiets er ook tussen zit. Ook kan je Motorstroom erop vertrouwen dat wij alleen accu’s verkopen van een uitstekende kwaliteit. Daarbij komt ook nog dat wij al onze motoraccu’s uit voorraad leveren. Hierdoor wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden, mits deze voor 17.00 wordt geplaatst. Mocht het voorkomen dat de accu die je zoekt (nog) niet in de zoekmachine of op de site staat, aarzel niet om ons te bellen op +31 73 200 80 29 of een mail te sturen naar [email protected]. De kans is groot dat we alsnog de juiste accu voor je kunnen bestellen!