Motorstroom, motor accu's voor alle motoren

Over ons

Motorstroom:

Bent u op zoek naar een geschikte batterij voor uw motorfiets? Met het uitgebreide assortiment van Motorstroom bent u bij ons aan het goede adres, want Motorstroom is de grootste motorbatterij specialist van Nederland én België. 

Wij hebben voor bijna alle motoren de passende motorbatterij in voorraad. U hoeft dus nooit te wachten.


Verzenden van de motorbatterij:

Onze verzendkosten bedragen € 9,95 voor België.  U kunt er natuurijk altijd voor kiezen om uw motorbatterijen van maandag t/m zaterdag op onze afhaallocatie in Waalwijk (Nederland) op te komen halen.

Betalingswijze:

Op Motorstroom kunt u snel en eenvoudig via PayPal, Bancontact / Mr Cash of een bankoverboeking uw bestelling compleet maken. Na de betalingsbevestiging wordt uw motorbatterij direct verstuurd. Op doordeweekse (werk-)dagen geldt, vóór 17:00u besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL naar het door u gewenste afleveradres.
 

Garantie op onze motorbatterijen:

Op onze batterijen heeft u 6 maanden garantie op fabrieks- en productiefouten.

De factuurdatum is de datum waarop de garantie in gaat en kan alleen gebruikt worden als het aankoopbewijs aanwezig is. Bij duidelijke fabrieks- en/of productiefouten wordt de motor batterij kosteloos vervangen door Motorstroom. 

Fabrieksfouten kunnen zijn:
Accu geeft 10 volt na opladen waardoor er waarschijnlijk 1 cel stuk is.
Accupool is losgekomen.
Accu lekt op lasnaden.
Alle andere zaken vallen niet onder fabrieksgarantie maar komen 9 van de 10 x door onderladen, overladen, kapotte regelaar, vorst, of zelf bijvullen met zuur.
Indien u ervan overtuigd bent dat het toch een fabrieksfout is, dient u de batterij bij ons retour te brengen waarna wij de accu 24 uur testen.

Retourneren indien de batterij niet past:

Geen gedoe: het retourneren van de motor accu is altijd mogelijk, mits ongebruikt en ongezuurd. Bij ontvangst wordt de motor accu door ons gecontroleerd op gebruikerssporen en/of schade, hierna zal het aanschafbedrag en verzendkosten binnen 2 werkdagen aan u worden terugbetaald.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via E: info@motorstroom.nl of T: +31 85 90 20 979

 Openingstijden afhaalpunt

 Maandag

 09:00u – 18:00u

 Dinsdag

 09:00u – 18:00u

 Woensdag

 09:00u – 18:00u

 Donderdag

 09:00u – 18:00u

 Vrijdag

 09:00u – 18:00u
 In het seizoen tot 21:00u

 Zaterdag

 10:00u – 17:00u

 Zondag

 Gesloten