Exide AGM12-6 Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Exide AGM12-6 motoraccu is onderhoudsvrij. Heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 6 Ah en een startcapaciteit van 90 A (CCA). De AGM12-6 heeft een gewicht van 2,5 kg. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 90 mm breed en 95 mm hoog.

SKU: Exide AGM12-6

Op voorraad

Exide AGM12-6 Onderhoudsvrije Motoraccu

De Exide AGM12-6 onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden en je kan ongestoord de weg op nadat de accu is geplaatst. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de Exide AGM12-6 lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionelegel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3661024037570
MerkExide
Accu typeAGM
Exide typeAGM12-6
Lengte (mm)150
Breedte (mm)90
Hoogte (mm)93
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah6
Start capaciteit CCA (A)90
LekbestendigJa
Maximale montagehoek45°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide AGM12-6 Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.