Exide EB16-B Conventionele Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Exide EB16-B motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit(H) van 19 Ah en een startcapaciteit van 190 A (CCA). De EB16-B wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 175 mm lang, bij 100 mm breed en 155 mm hoog.

SKU: EXIDE EB16-B

Niet op voorraad

Exide EB16-B Conventionele Motoraccu

De Exide EB16-B conventionele motoraccu maakt deel uit van ons assortiment conventionele motoraccu’s (deze worden ook wel loodzuur accu’s genoemd). Dit zijn normaal gesproken de goedkopere type motoraccu’s vanwege de eenvoudigere constructie, wat ze zeer betrouwbaar maakt. Het is erg belangrijk om deze Exide EB16-B goed te blijven onderhouden en bij te vullen met gedemineraliseerd water om de levensduur te maximaliseren! Het is een relatief zware accu die niet kantelbaar is, aangezien het niet lekbestendig is. Deze krachtige Exide EB16-B levert een hoge elektrische stroom en is daarnaast ook nog eens makkelijk te recyclen!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de conventionele motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle onderhoudsvrije, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

EAN3661024033480
MerkExide
Accu typeConventioneel loodzuur
Exide typeEB16-B
Fulbat typeFB16-B
Yuasa typeYB16-B
Lengte (mm)175
Breedte (mm)100
Hoogte (mm)155
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah19
Start capaciteit CCA (A)190
LekbestendigNee
Maximale montagehoek

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide EB16-B Conventionele Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.