Exide EB9L-B Conventionele Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Exide EB9L-B motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 9 Ah en een startcapaciteit van 100 A (CCA). De EB9L-B Wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 135 mm lang, bij 75 mm breed en 139 mm hoog.

SKU: EXIDE EB9L-B

Niet op voorraad

Exide EB9L-B Conventionele Motoraccu

De Exide EB9L-B conventionele motoraccu maakt deel uit van ons assortiment conventionele motoraccu’s (deze worden ook wel loodzuur accu’s genoemd). Dit zijn normaal gesproken de goedkopere type motoraccu’s vanwege de eenvoudigere constructie, wat ze zeer betrouwbaar maakt. Het is erg belangrijk om deze Exide EB9L-B goed te blijven onderhouden en bij te vullen met gedemineraliseerd water om de levensduur te maximaliseren! Het is een relatief zware accu die niet kantelbaar is, aangezien het niet lekbestendig is. Deze krachtige Exide EB9L-B levert een hoge elektrische stroom en is daarnaast ook nog eens makkelijk te recyclen!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de conventionele motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle onderhoudsvrije, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

EAN3661024033275
MerkExide
Accu typeConventioneel loodzuur
Exide typeEB9L-B
Fulbat typeFB9L-B
Yuasa typeYB9L-B
Lengte (mm)135
Breedte (mm)75
Hoogte (mm)139
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah9
Start capaciteit CCA (A)100
LekbestendigNee
Maximale montagehoek

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide EB9L-B Conventionele Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.