Exide ET9B-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Exide ET9B-BS motoraccu is onderhoudsvrij. Heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 8 Ah en een startcapaciteit van 110 A (CCA). De ET9B-BS wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 70 mm breed en 105 mm hoog

SKU: EXIDE ET9B-BS

Op voorraad

Exide ET9B-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Exide ET9B-BS onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Exide ET9B-BS vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Exide ET9B-BS lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers! 

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu's, hebben wij ook nog andere type accu's. Bekijk hier alle gel, lithium-ion en conventionele motoraccu's. 

Motoraccu’s van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3661024033916
MerkExide
Accu typeAGM
Exide typeET9B-BS
Fulbat typeFT9B-BS
Yuasa typeYT9B-BS
Lengte (mm)150
Breedte (mm)70
Hoogte (mm)105
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah8
Start capaciteit CCA (A)110
LekbestendigJa
Maximale montagehoek45°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide ET9B-BS Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.