Exide ETZ14-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Exide ETZ14-BS motoraccu is onderhoudsvrij. Heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 11,2 Ah en een startcapaciteit van 205 A (CCA). De YTZ14-BS wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 87 mm breed en 110 mm hoog.

SKU: EXIDE ETZ14-BS

Niet op voorraad

Exide ETZ14-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Exide ETZ14-BS onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Exide ETZ14-BS vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Exide ETZ14-BS lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

EAN3661024033923
MerkExide
Accu typeAGM
Exide typeETZ14-BS
Fulbat typeFTZ14-BS
Yuasa typeYTZ14-BS
Lengte (mm)150
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)110
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah11,2
Start capaciteit CCA (A)205
LekbestendigJa
Maximale montagehoek45°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide ETZ14-BS Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.