Exide G14 Gel Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Exide G14 (12-14) GEL motoraccu is onderhoudsvrij. Heeft een spanning van 12V, een capaciteit(20H) van 14 Ah en een startcapaciteit van 150 A (CCA). De G14 (12-14) GEL is tot 90 graden kantelbaar. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 87 mm breed en 145 mm hoog.

SKU: EXIDE G14

Op voorraad

Exide G14 Gel Motoraccu

De Exide G14 gel motoraccu maakt deel uit van ons assortiment gel motoraccu’s en is speciaal ontworpen om maximale prestaties en veiligheid te bieden, terwijl het ook nog een langere levensduur heeft dan de vergelijkbare onderhoudsvrije motoraccu’s. Deze Exide G14 vereist geen behandeling met accuzuur of ander onderhoud, want gel accu’s zijn onderhoudsvrij. Je kunt deze gebruiksvriendelijke accu direct uit de doos halen en in jouw motor stoppen zonder complicaties! De Exide G14 kan niet lekken (VRLA) en is kantelbaar tot 90 graden, waardoor het een ideale accu is voor alle sporten die hoge prestaties vereisen. Daarnaast is het geschikt voor motoren met veel stroomverbruikers aan boord (denk aan gps, extra verlichting of verwarmde handvaten).

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers! 

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de gel motoraccu's, hebben wij ook nog andere type accu's. Bekijk hier alle conventionele, Lithium-ion en onderhoudsvrije motoraccu's. 

Motoraccu's van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3661024035200
MerkExide
Accu typeGel
Exide typeG14
Fulbat typeFLTX14H
Yuasa typeYTX14
Lengte (mm)150
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)145
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah14
Start capaciteit CCA (A)150
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide G14 Gel Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.