Fulbat FHD20HL-BS Gel Motorradbatterie

| Schrijf als eerste een review

De Fulbat FHD20HL-BS Gel motoraccu is onderhoudsvrij, heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 20 Ah en een startcapaciteit van 310 A (CCA). De FHD20HL-BS GEL is tot 90 graden kantelbaar. De afmetingen zijn 175 mm lang, bij 87 mm breed en 155 mm hoog.

SKU: FULBAT FHD20HL-BS GEL (H.D.)

Op voorraad

Fulbat FHD20HL-BS Gel Motoraccu

De Fulbat FHD20HL-BS gel motoraccu maakt deel uit van ons assortiment gel motoraccu’s en is speciaal ontworpen om maximale prestaties en veiligheid te bieden, terwijl het ook nog een langere levensduur heeft dan de vergelijkbare onderhoudsvrije motoraccu’s. Deze Fulbat FHD20HL-BS vereist geen behandeling met accuzuur of ander onderhoud, want gel accu’s zijn onderhoudsvrij. Je kunt deze gebruiksvriendelijke accu direct uit de doos halen en in jouw motor stoppen zonder complicaties! De Fulbat FHD20HL-BS kan niet lekken (VRLA) en is kantelbaar tot 90 graden, waardoor het een ideale accu is voor alle sporten die hoge prestaties vereisen. Daarnaast is het geschikt voor motoren met veel stroomverbruikers aan boord (denk aan gps, extra verlichting of verwarmde handvaten).

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de gel motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, onderhoudsvrije en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Fulbat

Dé Europese producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij fabriceren alle verschillende accutypen van de beste kwaliteit. Fulbat is expert op het gebied van innovatie van accu’s. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Fulbat.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN2147483647
MerkFulbat
Accu typeGel
Exide typeELTX20H
Fulbat typeFHD20HL-BS GEL
Yuasa typeGYZ16HL
Lengte (mm)175
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)155
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah20
Start capaciteit CCA (A)310
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Fulbat FHD20HL-BS Gel Motorradbatterie
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.