Fulbat FLTX7L Lithium-Ion Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Fulbat FLTX7L Lithium-ion motoraccu is onderhoudsvrij, heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 2,4 Ah en een startcapaciteit van 170 A (CCA). De FLTX7L Lithium-Ion is tot 180 graden kantelbaar. De afmetingen zijn 113 mm lang, bij 70 mm breed en 85 mm hoog.

SKU: FULBAT FLTX7L

Niet op voorraad

Fulbat FLTX7L Lithium-ion Motoraccu

De Fulbat FLTX7L Lithium-ion motoraccu maakt deel uit van ons assortiment Lithium-ion motoraccu’s, de nieuwe generatie motoraccu’s. Lithium accu’s staan bekend om hun uitzonderlijke power en compacte formaat, met de langste levensduur! Hiermee onderscheiden zij zich van de andere accutypen. Deze Fulbat FLTX7L vereist geen behandeling met zuur of ander onderhoud, want Lithium motoraccu’s zijn onderhoudsvrij. Je kunt deze gebruiksvriendelijke Fulbat FLTX7L direct uit de doos halen en in jouw motor stoppen zonder complicaties. Daarnaast zijn Lithium-ion motoraccu’s kantelbaar tot 90 graden, waardoor het altijd perfect past in jouw motorfiets. Het zijn de ultieme motoraccu’s voor krachtige toestellen, om mee te racen en zelfs om offroad te gaan, aangezien het qua gewicht de lichtste accu’s zijn!

Druppelladers

LET OP: Voor het laden en onderhouden van een Lithium-accu heb je een speciale Lithium-ion druppellader nodig. Klik hier voor een geschikte druppellader voor deze Lithium-ion accu!

Heel het assortiment druppelladers bekijken? Klik hier voor ons assortiment druppelladers!

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de Lithium-ion motoraccu's, hebben wij ook nog andere type accu's. Bekijk hier alle conventionele, gel en onderhoudsvrije motoraccu's. 

Motoraccu's van Fulbat

Dé Europese producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij fabriceren alle verschillende accutypen van de beste kwaliteit. Fulbat is expert op het gebied van innovatie van accu’s. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Fulbat.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3564095605047
MerkFulbat
Accu typeLithium-ion
Exide typeETX7L-BS
Fulbat typeFTX7L-BS
Yuasa typeYTX7L-BS
Lengte (mm)113
Breedte (mm)70
Hoogte (mm)85
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah2.4
Start capaciteit CCA (A)170
LekbestendigJa
Maximale montagehoek180°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Fulbat FLTX7L Lithium-Ion Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.