Fulbat FT12A-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Fulbat FT12A-BS motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 10 Ah en een startcapaciteit van 175 A (CCA). De FT12A-BS wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 87 mm breed en 105 mm hoog.

SKU: FULBAT FT12A-BS

Niet op voorraad

Fulbat FT12A-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Fulbat FT12A-BS onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Fulbat FT12A-BS vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Fulbat FT12A-BS lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Fulbat

Dé Europese producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij fabriceren alle verschillende accutypen van de beste kwaliteit. Fulbat is expert op het gebied van innovatie van accu’s. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Fulbat.

EAN3564095506023
MerkFulbat
Accu typeOnderhoudsvrij loodzuur
Exide typeET12A-BS
Fulbat typeFT12A-BS
Yuasa typeYT12A-BS
Lengte (mm)150
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)105
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah10
Start capaciteit CCA (A)175
LekbestendigJa
Maximale montagehoek

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Fulbat FT12A-BS Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.