Fulbat FT14B-4 Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Fulbat FT14B-4 Sla motoraccu is onderhoudsvrij, heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 12 Ah en een startcapaciteit van 150 A (CCA). De FT14B-4 Sla is tot 90 graden kantelbaar. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 70 mm breed en 145 mm hoog.

SKU: FULBAT FT14B-4

Niet op voorraad

Fulbat FT14B-4 Onderhoudsvrije Motoraccu

De Fulbat FT14B-4 onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Fulbat FT14B-4 vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Fulbat FT14B-4 lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Fulbat

Dé Europese producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij fabriceren alle verschillende accutypen van de beste kwaliteit. Fulbat is expert op het gebied van innovatie van accu’s. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Fulbat.

EAN3564095506443
MerkFulbat
Accu typeSLA
Exide typeET14B-4
Fulbat typeFT14B-4
Yuasa typeYT14B-4
Lengte (mm)150
Breedte (mm)70
Hoogte (mm)145
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah12
Start capaciteit CCA (A)210
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Fulbat FT14B-4 Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.