Merken

Exide

Exide is een van grootste accu producenten ter wereld en produceert al sinds jaar en dag voor de grote accu merken. Onder hun eigen merk zijn ze vooral bekend om de gel accu's zoals je die in alle BMW motorfietsen aantreft. Motorstroom verkoopt EXIDE motoraccu's omdat ze naast erg degelijk ook zeer voordelig zijn, dit omdat wij ze rechtstreeks bij de fabrikant in kunnen kopen.

 

Het wereldwijde heeft zich gesplitst in twee merken. 'Exide Batteries" is het merk dat zich richt op de Amerikaanse en Canadese markt. "Exide Technologies" is actief in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Dit merk focust zich vooral op heftruck accu's, telecom accu's en powersport accu's. (motoren, auto's, vrachtwagens, boten etc.)


Fulbat

Het Franse bedrijf Fulbat is de afgelopen jaren een leidende kracht geworden in de accu branche. Bij Motorstroom is er een groot aanbod aan Fulbat motoraccu's. Een divers aanbod van gel, sla en onderhoudsvrije accu's toepasbaar op verschillende modellen motoren.


Fulbat maakt startaccu's, industriële accu's en tractie accu's. De startaccu's van Fulbat zijn geschikt voor motorfietsen, scooters en tuintoepassingen als maaiers. De industriële accu's worden zoal gebruikt in beveiliging, communicatie en medisch apparatuur. De Fulbat tractieaccu's worden gebruikt in bijvoorbeeld elektrische rolstoelen en golfkarren.


TecMate

Tecmate is de specialist in druppelladers en accessoires voor (motor)accu's. Het doel van Tecmate was om accu's te redden die door verwaarlozing niet meer werkte. Dit werd bereikt door intelligente laadmethodes te ontwikkelen. Daarnaast ontwikkeld Tecmate accutesters en motorprobleem- en afstelstrumenten voor zowel kleine als voertuigen.


Je zult merken dat de producten van Tecmate vaak gebruikt worden door motormerken als OEM producten. Zo maakte Tecmate druppelladers voor Honda en KTM. Samen met BMW werd een druppellader met een CAN-BUS aansluiting ontwikkeld. Door de werkwijze van Tecmate werken de producten optimaal voor jouw motor.


Yuasa

Yuasa is een van de meest bekende motoraccu producenten. Wanneer je een Japanse motor hebt, is de kans erg groot dat er een motor accu van Yuasa in te vinden is. Motorstroom voert alle onderhoudsvrije accu's van Yuasa, omdat deze naast hun grote capaciteit ook bekend staan om de grote betrouwbaarheid.


Sinds 1981 worden Yuasa accu's al gebruikt voor OEM toepassingen van Japanse motormerken. Ook kiezen verschillende waterscooter fabrikanten voor de sterke en betrouwbare accu's van Yuasa.