Motoraccu voor jouw Benelli motor!

Benelli is opgericht in het jaar 1911 daar de gebroeders Benelli in een dorpje vlakbij de Italiaanse stad Pesaro. Benelli kreeg grote bekendheid door hun snelle race motoren. Diverse coureurs hebben grote successen behaald met het merk Benelli. Enkele namen die Benelli bekend hebben gemaakt zijn Brusi, Ted Mellors, Dario Ambrosini en Leopold Taterini. 

Op zoek naar een Benelli motoraacu?

Wanneer je op zoek bent naar een motoraccu voor jouw Benelli, dan wil je vooral dat het betrouwbaar is. Hier bij Motorstroom ben je op het juiste adres, want wij bieden jou de beste kwaliteit en service zodat jij zo snel mogelijk de weg op kunt gaan. Motorstroom verkoopt bewust geen goedkope imitatie merken, maar enkel A-merken zoals Exide en Fulbat. Deze vindt je ook terug in de TRK adventure-modellen van Benelli. Onder deze merken zijn er weer verschillende accutypes, zoals de onderhoudsvrije gel accu's, maar ook de krachtige lithium-ion accu's. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste accu voor uw Benelli kiest, hebben wij de accu zoekmachine. Hiermee vindt je precies die motoraccu die geschikt is voor jouw Benelli.

Een greep uit onze collectie motoraccu's!

Welke typen motoraccu's zijn er?

Ten eerste heb je een conventionele Motoraccu, dit zijn de goedkoopste accu's die onderhoud vereisen. Mocht er veel gedemineraliseerd water verdampt zijn moet deze worden aangevuld. Let erop dat dit de enige accu is die je open mag maken. Vul deze enkel bij met gedemineraliseerd water! Hierop volgen de onderhoudsvrije (AGM) motor accu's, deze komt kant-en-klaar aan zodat je deze direct kan monteren. De volgende stap is een gel motorfiets accu, deze is door de geleiachtige substantie nog veiliger en kan het beter tegen ontladingen. Tot slot hebben wij de Lithium-ion motoraccu nog in ons assortiment, deze lichte accu laad snel op, heeft een lange gebruiksduur en een grote vermogensdichtheid.

Vind jouw Benelli motoraccu via onze accu zoekmachine!

In onderstaande zoekmachine kan je jouw motortype en bouwjaar kiezen en daarmee de geschikte motoraccu voor jouw Benelli vinden.
Twijfel je of heb je andere vragen over de juiste accu voor jouw motor?
Wij adviseren jou natuurlijk graag, zodat jij uiteindelijk uitkomt bij de perfecte motoraccu.

  • Merk
  • Model
  • Jaar