Motoraccu voor jouw Harley Davidson motor!

Harley-Davidson is een Amerikaans motormerk dat is ontstaan door William S. Harley en de gebroeders Davidson. In de beginjaren van de 20e eeuw bouwde zij hun eerste ééncilindermotoren, binnen een decennia had het bedrijf al meer dan 150 werknemers. Harley Davidson stond bekend om haar sterke innovatieve motoren. Tijdens de 1e en 2e wereldoorlog schoot de afzet van motoren omhoog, verschillende landen reden rond op de betrouwbare en sterke Harley-Davidsons. Hoewel de meeste nieuwe Harleys er traditioneel uitzien staat Harley-Davidson altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. De huidige Harley motoren beschikken over vele sensoren en elektrisch aangestuurde mechanismen. Hiervoor is uiteraard een goede stroomcyclus nodig.

Op zoek naar een Harley Davidson motoraccu?

Motorstroom heeft vele Harley accu's in het assortiment opgenomen. Al deze motoraccu's zijn van A-merken, wat uw Harley Davidson nodig heeft. De accu's voor motoren zijn van de volgende merken: Exide, Fulbat en Yuasa, dit zijn dan ook de drie grotere merken op het gebied van motoraccu's. Deze accu's worden gebruikt op het hoogste niveau voor de zwaarste motoren. Al deze motorfiets accu's zijn voorzien van de benodigde Europese veiligheids -en kwaliteitskeurmerken. Dit geeft naast een veilig gevoel voor uwzelf ook bescherming voor de elektronica van jouw Harley Davidson.

Een greep uit onze collectie motoraccu's!

Welke typen motoraccu's zijn er?

Om te beginnen is er een conventionele motorfiets accu, dit is een traditionele accu die onderhoud vereist. Wanneer het accuniveau daalt moet deze worden bijgevuld met gedemineraliseerd water. De conventionele motoraccu is de enige accu die zelf opgemaakt hoeft te/ mag worden. De overige accu's zijn vanuit de fabrikant geseald zodat accuzuur nooit vrij kan komen. Een opvolger van deze accu is de onderhoudsvrije (AGM) motor accu's, deze motor batterij wordt vanuit de fabrikant kant-en-klaar geleverd en vergt geen onderhoud. De volgende stap is een gel motorfiets accu, door het gel in de accu is deze nog veiliger en kan het beter tegen ontladingen. Het neusje van de zalm is de Lithium-ion motor accu, deze accu is licht in gewicht, laad snel op, heeft een lange gebruiksduur en een grote vermogensdichtheid.

Vind jouw Harley Davidson motoraccu via onze accu zoekmachine!

Onderstaand zie je een zoekmachine waarin je de geschikte accu's voor jouw Harley Davidson vindt. Stap 1 is het kiezen van jouw motormerk, daarna het model motor dat je hebt gevolgd door het bouwjaar ervan. Via deze manier krijg je alle motor accu's te zien die de specificaties hebben die jouw motoraccu zou moeten hebben. Heb je een custom build/ zelfgebouwde motor? Bekijk dan goed welke afmetingen en eigenschappen je nodig hebt, deze staan vermeld bij elke motoraccu. Twijfel je of heb je andere vragen over het vinden van de juiste accu voor jouw motor? Wij staan voor jou klaar voor advies, zodat je uiteindelijk uitkomt bij de perfecte motor accu. 

 

  • Merk
  • Model
  • Jaar

Druppellader voor jouw Harley Davidson motoraccu nodig?

In tijden van inactiviteit is het raadzaam jouw Harley-Davidson aan een druppellader te leggen. Een motoraccu loopt namelijk altijd leeg als deze niet wordt gebruikt. Hiervoor hebben wij intelligente acculaders; ook wel druppelladers genoemd. Een druppellader zorgt ervoor dat jouw Harley accu altijd op de juiste spanning blijft. Dit zorgt ervoor dat jouw accu niet stuk gaat. Wanneer je weer zin hebt om te rijden hoef je je dan geen zorgen te maken over de status van jouw accu. Wanneer je een lithium-ion accu hebt, is het van belang om een druppellader te kopen die lithium-ion accu's motoraccu's kan opladen. Deze lithium-ion druppelladers doen het bovendien ook voor alle druppelladers. Niet lithium druppelladers zijn geschikt voor conventionele, onderhoudsvrije en gel motoraccu's.