Motoraccu voor jouw MV Agusta motor!

De geschiedenis van MV Agusta gaat terug naar het Italiaanse Cascina Costa net na de tweede wereldoorlog. In 1943 verbond Domenico Agusta zijn familienaam aan het bedrijf. Met als gevolg dat twee jaar later de eerste motor op het salon in Milaan stond. De focus van MV Agusta lag voornamelijk op het produceren van motoren voor wegraces. Straatmodellen en scooters werden overigens ook gebouwd. MV Agusta heeft verschillende motoren die populair zijn, zoals de Brutale 1000 RS, Rush 1000, Dragster Rossa en de Turismo Veloce Rossa. 

Op zoek naar een MV Agusta motoraccu?

Een motoraccu moet vooral betrouwbaar zijn. Met een motoraccu van Motorstroom weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Motorstroom verkoopt bewust geen goedkope imitatie merken, maar enkel A-merken zoals Exide, Fulbat en Yuasa. Er zijn natuurlijk diverse soorten motoraccu's, daarnaast ook nog eens in allerlei afmetingen en daarom is niet elke accu zomaar geschikt voor jouw MV Agusta. Gebruik dan ook onze motoraccu zoekmachine. Hiermee vindt u exact die accu die geschikt is voor uw MV Agusta.

Een greep uit onze collectie motoraccu's!

Welke typen motoraccu's zijn er?

Ten eerste heb je een conventionele motorfietsaccu, dit zijn de goedkoopste accu's die onderhoud vereisen. Mocht er veel gedemineraliseerd water verdampt zijn moet deze worden aangevuld. Let erop dat dit de enige accu is die je open mag maken. Vul deze enkel bij met gedemineraliseerd water! Hierop volgen de onderhoudsvrije (AGM) motoraccu's, deze komt kant-en-klaar aan zodat je deze direct kan monteren. De volgende stap is een gel motorfietsaccu, deze is door de geleiachtige substantie nog veiliger en kan het beter tegen ontladingen. Ten laatste hebben wij de Lithium-ion motorbatterij nog in ons assortiment, deze lichte accu laad snel op, heeft een lange gebruiksduur en een grote vermogensdichtheid.

Vind jouw MV Agusta motoraccu via onze accu zoekmachine!

In onderstaande zoekmachine kan je jouw motortype en bouwjaar kiezen en daarmee de geschikte motoraccu voor jouw MV Agusta vinden. Selecteer eerst jouw merk motor, daarna het model en bouwjaar. Heb jij een custom build/ zelfgebouwde motor? Bekijk dan goed welke accu past qua afmetingen, dit staat vermeld bij elk product. Twijfel je of heb je andere vragen over het vinden van de juiste accu voor jouw motor? Wij staan voor jou klaar voor advies, zodat jij uiteindelijk uitkomt bij de perfecte motor accu. 

 

  • Merk
  • Model
  • Jaar
 

Druppellader voor jouw MV Agusta motoraccu nodig?

Wanneer jouw MV Agusta motor niet gebruikt wordt zal jouw accu langzaam leeg lopen. Het is aan te raden om jouw motoraccu altijd aan een druppellader te leggen wanneer je niet aan het rijden bent. Deze intelligente acculader zorgt ervoor dat jouw accu op de juiste spanning blijft gedurende inactiviteit. Zo kan je na de winter zonder enige problemen weer direct op pad. Wanneer je een lithium-ion motorfiets accu hebt, is het van belang om een druppellader te kopen die lithium-ion accu's motoraccu's kan opladen. Deze lithium-ion druppelladers doen het bovendien ook voor alle druppelladers. Niet lithium druppelladers zijn geschikt voor conventionele, onderhoudsvrije en gel motoraccu's.