• Merk
  • Model
  • Jaar
We konden geen producten vinden binnen deze selectie

Gel

Wat is een gel motoraccu

De gel technologie is een uitvinding van Exide motor accu’s". Het zuur wordt omgevormd tot een gel met een hoge elektrolytenreserve. Hierdoor is een gel motoraccu beter bestand tegen hitte en minder gevoelig voor sulfatering, dit zorgt er voor dat de motoraccu een langere levensduur krijgt. De gel accu levert betere prestaties, ook bij gedeeltelijke ontlading. Verder is het geschikt voor motoren met veel stroomverbruikers aan boord (denk aan gps, extra verlichting of verwarmde handvaten). Ten onrechte worden vaak alle dichte accu's al snel gel accu's genoemd. Dit is zeker niet het geval, gel accu's zijn veel meer dan dat!

Gel motoraccu kopen?

Met behulp van de zoekmachine kun je jouw motortype en bouwjaar kiezen en daarmee de geschikte gel accu voor jouw motor vinden. Twijfel je of heb je andere vragen over de juiste accu voor jouw motor? Wij adviseren je natuurlijk graag, zodat jij uiteindelijk uitkomt bij de perfecte motoraccu.

Onze Lithium-ion motoraccu's

Wanneer je op zoek bent naar de crème de la crème van de motoraccu's, trek je met een lithium-ion accu aan het langste eind. Dit type accu is erg licht en gebruikt specifieke metalen die voor veel kracht zorgen. De lithium-ion motoraccu's zijn goed bestand tegen ontladingen en ideaal voor sportief gebruik.