Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader

Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader

Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader

De Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader is een intelligente acculader die geschikt is voor Gel/ conventionele/ onderhoudsvrije accu's met een voltage van 12V en een accucapaciteit van 3-240Ah. Wanneer je een Lithium druppellader koopt is deze ook geschikt voor alle andere typen motoraccu’s.

Normale prijs € 177,36 Speciale prijs € 137,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
6300555

Waarom de Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader kopen?

De Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader is een intelligente acculader die geschikt is voor Gel/ conventionele/ onderhoudsvrije accu's met een voltage van 12V en een accucapaciteit van 3-240Ah. Wanneer je een Lithium druppellader koopt is deze ook geschikt voor alle conventionele, onderhoudsvrije loodzuur/ AGM/ SLA en gel motoraccu’s.

Waarom moet je een druppellader hebben voor een motoraccu?

Een druppellader is voorzien van een speciale technologie die ziet en regelt hoeveel spanning een accu moet ontvangen. Wanneer de accu vol is schakelt de druppellader deze over naar een onderhoudsstand. Dit alles zorgt ervoor dat jouw accu langer meegaat.
De druppelladers zijn bovendien bedoeld om je accu de winter/ lange periode van niet rijden door te laten komen. Het beste voor je accu is om de druppellader altijd aan te sluiten tijdens inactiviteit. De Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting.

Op zoek naar andere onderhoudsproducten?

Naast het onderhouden van je motoraccu vragen overige slijtage delen en de overige delen ook onderhoud. Motorstroom heeft verschillende onderhoudsproducten in het assortiment zodat je jouw motor van binnen en buiten schoon houdt. Samen met de druppellader en de onderhoudsproducten zal de levensduur van jouw motor met de bijbehorende slijtage delen verlengt worden en het rijplezier verhogen.

Meer informatie
MerkTecMate
Geschikt voorGel/ conventionele/ onderhoudsvrije accu's
AccureddendNee
Voltage12V
Laadkabels1
Accucapaciteit3-240Ah
EAN5425006144506
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecmate Optimate 7 Select Tm250 Druppellader

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.