Yuasa GYZ32HL (Wc) Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Yuasa GYZ32HL (WC) motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 32 Ah en een startcapaciteit van 500 A (CCA). De afmetingen zijn 166 mm lang, 126 mm breed en 175 mm hoog

SKU: YUASA GYZ32HL (WC)

Niet op voorraad

Yuasa GYZ32HL (WC) Onderhoudsvrije Motoraccu

De Yuasa GYZ32HL (WC) onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Je kan hierna ongestoord de weg op en je hoeft ook niet bang te zijn dat de Yuasa GYZ32HL (WC) lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionelegel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Yuasa

Dé Japanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij leveren wereldwijd enkel de beste kwaliteit accu’s van de nieuwste technologie. Dit gaat gecombineerd met een focus op duurzaamheid. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Yuasa.

EAN0048493750002
MerkYuasa
Accu typeOnderhoudsvrij loodzuur
Exide typeAGM12-31
Fulbat typeFHD30HL-BS GEL
Yuasa typeYuasa GYZ32HL
Lengte (mm)165
Breedte (mm)125
Hoogte (mm)175
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah32
Start capaciteit CCA (A)500
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Yuasa GYZ32HL (Wc) Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.