Yuasa YTZ7S Onderhoudsvrije Motoraccu

| Schrijf als eerste een review

De Yuasa YTZ7S motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 6 Ah en een startcapaciteit van 130 A (CCA). De afmetingen zijn 113 mm lang, 70 mm breed en 105 mm hoog

SKU: YUASA YTZ7S

Niet op voorraad

Yuasa YTZ7S Onderhoudsvrije Motoraccu

De Yuasa YTZ7S onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Yuasa YTZ7S vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Yuasa YTZ7S lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Yuasa

Dé Japanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij leveren wereldwijd enkel de beste kwaliteit accu’s van de nieuwste technologie. Dit gaat gecombineerd met een focus op duurzaamheid. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Yuasa.

EAN4906958001525
MerkYuasa
Accu typeSLA
Exide typeELTZ7S
Fulbat typeFLTZ7S
Yuasa typeYTZ7S
Lengte (mm)113
Breedte (mm)70
Hoogte (mm)105
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah6
Start capaciteit CCA (A)130
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°

| Schrijf als eerste een review

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Yuasa YTZ7S Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.